Категорії
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník
безкоштовна доставка

Кухонний ніж-секач Cold Steel (Commercial Series)

0 / 5 (0 голосів)
Ми є офіційним дилером
-
Читати далі
Виберіть варіант
Доступний у варіанті 1
Кухонний ніж-секач Cold Steel (Commercial Series)
Кухонний ніж-секач Cold Steel (Commercial Series)
Назва товару: Кухонний ніж-секач Cold Steel (Commercial Series)
Код продукту: 20VCLEZ
Доступність: У постачальника
020
Ціна товару : 3.565 грн
Таблиця розмірів
Ваша ціна: 3.565 грн
B2B
Час доставки
На складі: 20
Термін доставки: У постачальника
Ihneď na predajni Nitra
Продано
Ми доставляємо до:

Варіанти доставки

  • Meest пошта: п'ятниця 02.08.
  • Нова пошта: п'ятниця 02.08.
Виробник: Cold Steel
Код продукту:20VCLEZ
Гарантія: 5 рікрокироків
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!
Чим ми можемо Вам допомогти? Зв'яжіться з нами:
info@waragod.com.ua

Доставка
від 160 Uah

можливість оплати
при отриманні

Гарантія повернення грошей
протягом 14 днів

98%
товару в наявності

Опис цього продукту було перекладено програмою автоматично з оригінального тексту.

Тесак для м'яса - це спеціальний кухонний інструмент, призначений для обробки та нарізання м'яса. Він являє собою гостру металеву головку прямокутної форми. У порівнянні з ножами, тесак для м'яса пристосований для нарізання, але він також важчий, що надає йому більшої кінетичної енергії. Комерційна серія кухонних ножів - це серія кухонних ножів заводського виробництва, розроблена президентом компанії Cold Steel Лінном Томпсоном (Lynn C. Thompson). Томпсоном. Ножі з надзвичайно відполірованими лезами призначені для використання на бойнях і м'ясокомбінатах, комерційних кухнях і шеф-кухарями, мисливцями і рибалками, а також на домашніх кухнях. Леза ножів виготовлені з німецької сталі 4116. Ця сталь стійка до іржі та легко піддається заточенню для відновлення кромки. Рукоятка виготовлена з двох матеріалів. Основа рукоятки виготовлена з міцного поліпропілену, який надає ножу форму і відмінні міцнісні властивості, а поверхня покрита м'яким і гнучким синтетичним полімером Kray-Ex, який запобігає ковзанню рукоятки. Як правильно поводитися з ножем для м'яса Завжди мийте ножі вручну. Гаряча вода і пара з посудомийної машини шкідливі для ножів. Після використання промийте їх під проточною водою і витріть насухо. Завжди зберігайте ножі в підставках або чохлах. Щоб запобігти затупленню, кладіть їх у підставку лезом догори, щоб запобігти затупленню. Ніколи не вставляйте ножі вільно в шухляду з іншими ножами або іншими металевими інструментами. Під час роботи завжди використовуйте дошки з м'яких матеріалів, таких як дерево або пластик. Порцелянові тарілки, скло, штучний або натуральний камінь не підходять. Ножі необхідно регулярно заточувати; тупі ножі можуть бути небезпечними. Ви можете заточити ножі за допомогою точильного каменю, точила для ножів або абразивного каменю. Після використання точила лезо слід вирівняти на шкіряному ремені або за допомогою точилки. Ідеально користуватися послугами професійного точильника хоча б раз на рік.
Параметри
Колір : Чорна
Вага (г) : 672
Матеріал ручки : Kray-Ex
Матеріал леза : 4116SS
Довжина леза (мм) : 218
Довжина ручки (мм) : 132
Загальна довжина (мм) : 350

Відео

Коментарі клієнтів

Усі Позитивний 0 Негативний 0

Додати коментар:

...

Додайте реакцію на коментар:

... Скасувати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Повна (Desktop) версія