LYOfood Різотто з сочевицею та авокадо, велика порція
Варіанти доставки
- Meest пошта: п'ятниця 02.08.
- Нова пошта: п'ятниця 02.08.
Доставка |
можливість оплати |
Гарантія повернення грошей |
98% |
Опис цього продукту було перекладено програмою автоматично з оригінального тексту.
Класична північноіталійська страва на сучасний лад. Відоме своєю густою та кремоподібною текстурою, різотто є ідеальним "primo piatto" - простою та елегантною першою стравою. До сотень варіацій, створених протягом століть, ми вирішили додати ще одну: сублімоване різотто з ячменю та зеленої со чевиці в поєднанні з червоним перцем, цибулею-пореєм та гарбузовим насінням, і все це у вершковому мусі з авокадо. Справжні веганські ласощі для любителів пригод на свіжому повітрі, які люблять насолоджуватися смачною гарячою їжею в дорозі.
Страви готуються в морозильній камері та приправляються перед сублімацією.
Не містить штучних інгредієнтів, цукру, пальмової олії та консервантів. Їжа виготовляється зі 100% натуральних інгредієнтів. Термін придатності - приблизно 4 роки.
Інформація для споживачів:
- Веганська дієта
- Без лактози
Інгредієнти:
- 41% червоний перець
- зелена сочевиця 14
- квасоля 20
- авокадо 4%
- цибуля-порей
- спеції, трави
- гарбузове насіння
- оливкова олія
- лимонний сік
- часник
Таблиця харчової цінності:
У 100 г | Порція 128 г (500 г перед сушінням) | |
Калорійність | 1724 кДж / 411 ккал | 2207 кДж / 526 ккал |
Жири | 12 | 16 |
з них насичені жирні кислоти | 2,3 | 3 |
Вуглеводи | 52 | 67 |
з них цукрів | 7 | 8,9 |
Клітковина | 14 | 17 |
Білок | 15 | 20 |
Солі | 1,5 | 1,9 |
Значення в грамах.
Коментарі клієнтів